Türkiye’den startuplar Londra’da global yatırımcıların karşısına çıkacak!

Big Bang Londra Demo Day için yüzlerce girişim arasından seçilen 25 girişimin 15’i sahnede, 10’u networking alanında 60’ın üstünde fiziksel, 1000’in üzerinde de global yatırımcıyla bir araya gelecek.

Türkiye’den startuplar Londra’da global yatırımcıların karşısına çıkacak!

Geçtiğimiz günlerde duyurduğu “Global Hublar” vizyonuyla İTÜ ARI Teknokent, 12 yıldır düzenlediği Türkiye’nin en büyük girişimcilik etkinliği olan Big Bang Startup Challenge’ı da bu yıl Türkiye sahnesine ek olarak Londra’da düzenleyecek. 2024 yılında teknoloji girişimcileri için yürüttüğü global çalışmalara bir yenisini ekleyen İTÜ ARI Teknokent’in Big Bang Londra Demo Day etkinliği, 26 Eylül’de Londra’da iş dünyasının merkezlerinden olan Canary Wharf bölgesindeki Level 39’da gerçekleştirilecek. Yüzlerce başvuru arasından seçilen 25 girişim, 20 Eylül’e kadar sürecek olan Demo Day Hazırlık Kampı’na başladı. Kamp boyunca girişimler; İngiltere pazarından mentor, koç ve yatırımcılarla sunumlarını paylaşacak, yatırım ve pazara giriş stratejileri ile iş modellerini mükemmelleştirmek için yoğun bir süreçten geçecek.

Big Bang sahnesinin globaldeki ilk adresi Londra

İTÜ ARI Teknokent’in ilk global demo day’i olarak düzenlenecek etkinlik, “Türkiye’den İhracat” hedefiyle seçilen ve global yatırımcıların karşısına çıkmaya hazır 15 teknoloji girişimine sahnede, 10’una networking alanında ev sahipliği yapacak. Girişimler, etkinlikte 60’ı aşkın global yatırımcıyla fiziksel ortamda, 1000’den fazla global yatırımcıyla da online ortamda buluşacak. 250 bin pound ile 2 milyon pound aralığında yatırım arayan alanında öncü girişimlerin sahne alacağı Big Bang Londra Demo Day, girişimler için etkili ve etkin bir network sağlayacak. Etkinliğin açılışı T.C. Londra Büyükelçisi Sayın Osman Koray Ertaş’ın teşrifleriyle gerçekleşecek.

Big Bang Londra Demo Day’de yer alacak 25 girişim arasında Archi's Academy, Branchsight, Bulutklinik, Bunsar, Büyütech, Finlayer, Connected Destinations, GreenFi, Lumnion, Lugath, MYTH AI, NuManufacturing, Omnitive Technologies, One New One, Pardon AI, Porima, RePG, RideNear, RumiTech, Syntonym, Tumurly, TV Ekstra, Uniqgene, Vivoo ve WeartechClub yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2024, 12:13
YORUM EKLE

banner20